Stimati satmareni, va anuntam ca incepând cu data de 01.02.2023, ora 09:00, persoanele care nu detin loc de parcare la resedinta (inclusiv cele care au depus cerere de rezervare în anii anteriori), se pot prezenta la sediul Serviciului Administrare Parcari (str. Prahova nr. 18- Piata Somes, et. 1) sau au posibilitatea de a accesa pagina https://parcari.adpsm.ro/, în vederea vizualizării locurilor libere şi rezervarii unui astfel de loc in parcarea din perimetrul imobilului in care domiciliaza.
Tot incepand cu data de 01.02.2023, ora 9:00, la sediul Serviciului Administrare Parcari (str. Prahova nr. 18- Piata Somes, et. 1) se pot prezenta si persoanele care au rezervat loc de parcare la resedinta insa doresc sa-l schimbe cu un alt loc de parcare situat in parcarea din perimetrul imobilului in care domiciliaza, doar in situatia in care exista locuri disponibile. Aceasta operatiune (schimb loc) NU se poate realiza online.
Va multumim!
Subscrisa Administratia Domeniului Public, cu sediul in Satu Mare, str. M. Deportati, nr. 25, reprezentata legal prin director general jr. Bozai Voda Cristian, având in vedere faptul că prelungirea rezervării locurilor de parcare se poate face doar până în data de 31 Ianuarie, prin prezenta anunțăm faptul că LUNI 23.01.2023 Serviciul Administrare Parcări situat in Satu Mare str. Prahova nr. 18 (piata Someș) va funcționa având programul orar 08:00-17:30.
Va multumim si va asteptam!
CONCESIUNI EXPIRATE PERIOADA 2014-2018!
Licitație publică cu strigare pentru vânzarea deșeurilor de fier vechi rezultat din dezmembrarea și dezafectarea meselor metalice aflate în proprietatea institutiei.
Administratia Domeniului Public Satu Mare aduce la cunostinta utilizatorilor parcarilor amenajate pe raza Municipiului Satu Mare faptul ca s-a incheiat un contract cu o societate internationala specializata pe recuperarea de creante, cu puncte de lucru in mai multe tari din Uniunea Europeana.
Taxe şi tarife aplicate de Administraţia Domeniului Public Satu Mare pentru anul 2022.
Anunț oficial legat de locurile de parcare din Cartierul Micro 17 strada Ion Vidu și Parcul UFO
Anunț oficial legat de locurile de parcare din Cartierul Micro 17 străzile Ion Vidu și Păulești
Anunț oficial legat de locurile de parcare din Cartierul Micro 17 din cvartalul: Independenţei - Dima – Bobocului – Măcinului.
Anunț de angajare din cadrul ADP Satu Mare
Prelungirea se poate face până la data de 31 ianuarie 2020.
  Măreşte text
  Micşorează text
  Alb/Negru
  Contrast ridicat
  Contrast negativ
  Fundal deschis
  Legături evidenţiate
  Font lizibil
  Resetare